Povesti ca sa te iubesti mai mult

Francesc Miralles & Álex Rovira
Povesti ca sa te iubesti mai mult

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Alcatuita din versiuni moderne ale unor povesti traditionale din diferite culturi, aceasta carte le ofera copiilor o calatorie amuzanta, plina de imaginatie, in adancul propriului suflet. Include un ghid al celor 12 chei ale stimei de sine la copii O carte terapeutica: intarirea stimei de sine este cea mai buna aparare impotriva bullying-ului

Mai multe detalii

37,14 lei

176

2020

humanitas.ro

978-973-50-6846-2

17 cm x 23 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Alcatuita din versiuni moderne ale unor povesti traditionale din diferite culturi, aceasta carte le ofera copiilor o calatorie amuzanta, plina de imaginatie, in adancul propriului suflet.

 

„Ne-am hotarat sa publicam cartea de fata pentru ca parintii sa poata impartasi cu copiii lor aceste povesti menite sa-i faca sa reflecteze asupra valorii personale si asupra dreptului de a fi fericiti asa cum sunt, nu asa cum se asteapta lumea sa fie. Fiecare dintre aceste povesti ilustreaza un aspect important al procesului de edificare a stimei de sine, care, ca un far calauzitor, le va arata celor mici calea de urmat pentru a deveni adulti siguri pe ei, independenti si toleranti – fata de sine si fata de ceilalti. Iti multumim ca ne ajuti sa sadim semintele unei lumi mai frumoase, mai bune si mai responsabile.“ — ÁLEX ROVIRA, FRANCESC MIRALLES

 

Include un ghid al celor 12 chei ale stimei de sine la copii. Este o carte terapeutica: intarirea stimei de sine este cea mai buna aparare impotriva bullying-ului!


Scriitor, jurnalist si muzician, FRANCESC MIRALLES s-a nascut in 1968 la Barcelona. A urmat initial cursuri de jurnalism la Universitatea Autonoma din Barcelona, abandonate dupa patru luni, apoi de filologie engleza, la care a renuntat dupa terminarea anului trei pentru a calatori, si astfel a ajuns sa traiasca pentru o vreme in Croatia si Slovenia in timpul razboiului iugoslav, experienta redata in Café Balcanic (2004). Revenit la Barcelona, a studiat germana la Universitatea Centrala.

 

Dupa absolvire, a facut un masterat in editare. A coordonat colectii de dezvoltare personala, semnand si cateva lucrari sub pseudonim, experienta reflectata in primul sau roman, Barcelona Blues (2005). Dupa ce a obtinut Premiul Gran Angular 2001–2002 cu romanul pentru tineret Un haiku per a l’Alícia, a hotarat sa se dedice scrisului. Francesc Miralles a publicat de-a lungul timpului o mare varietate de lucrari de fictiune si non-fictiune – romane, carti de dezvoltare personala, carti pentru copii si tineret, thrillere –, singur sau in colaborare, unele fiind recompensate cu premii de notorietate si traduse in 50 de tari.

 

Francesc Miralles colaboreaza cu El País Semanal, MenteSana si Radioul National Spaniol si sustine ateliere de dezvoltare personala in toata lumea.

 


ÁLEX ROVIRA (n. 1969, Barcelona) este licentiat in economie, autor de succes de carti de self-help si conferentiar. Tine seminarii de economie la Escuela Superior de Administración y Dirección de Empresas. In 2009 a primit, impreuna cu Francesc Miralles, Premiul Torrevieja pentru romanul Última respuesta. Cartile sale s-au vandut in peste 8 milioane de exemplare.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro