Medicina, nutritie si buna dispozitie

Simona Tivadar
Medicina, nutritie si buna dispozitie

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Sper ca aceasta carte sa-ti ofere raspunsuri la intrebari despre mancarea sanatoasa, vitamine, antioxidanti si la multe alte dileme ale omului modern. Și mai sper sa te faca mai precaut ori de cate ori citesti sfaturi fara semnatura unui specialist, ori de cate ori vrei sa faci vreo analiza fantasmagorica ori sa incerci un tratament miraculos si fara efecte adverse.

Mai multe detalii

33,33 lei

240

2017

humanitas.ro

978-973-50-5918-7

13 cm x 20 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Rasul impreuna cu doctorul de nutritie nu ingrasa!

 

„Am descoperit intr-o zi ca ne-a inundat pseudostiinta si ca ii cad prada oameni naivi, incapabili sa discearna intre adeva¬rul stiintfic, verificat si reproductibil de fiecare data, si testimoniale contrafacute despre leacuri miraculoase contra orice sau preventive contra nimic.


Atunci m-am hotarat sa scriu despre biologia si functionarea corpului omenesc, despre biochimie si alimente, despre adeva¬rurile verificabile si fanteziile imposibil de reprodus promovate de medicina alternativa. Am inceput sa scriu ceea ce s-ar putea numi niste pamflete medicale, pe care le-am postat pe Facebook. Fara ura si resentiment insa: consider ca fiecare om are dreptul sa aleaga orice i se pare potrivit sanatatii sale, cu conditia sa nu se puna pe sine si pe altii in pericol si sa aleaga informat, nu dus de nas. Am scris asa cum vorbesc de obicei, zambind, fiindca si eu cred ca «glumind putem spune orice, chiar si adevarul» - Sigmund Freud.


Intr-o buna zi am fost contactata de Editura Humanitas si mi s-a propus sa adunam textele mele intr-o carte. Sincer, nu ma asteptam ‒ si i-am intrebat de ce ar face asta. Raspunsul m-a convins: «Pentru ca aveti umor, aveti verva si aveti dreptate!» Asa s-a nascut aceasta carte pe care o tii in mana, cititorule. O carte care as vrea sa-ti descreteasca fruntea si sa te faca sa razi din toata inima, fiindca ‒ stii ceva? ‒ rasul impreuna cu doctorul de nutritie nu ingrasa!


Sper sa-ti ofere raspunsuri la intrebari despre mancarea sanatoasa, vitamine, antioxidanti si la multe alte dileme ale omului modern. Și mai sper sa te faca mai precaut ori de cate ori citesti sfaturi fara semnatura unui specialist, ori de cate ori vrei sa faci vreo analiza fantasmagorica ori sa incerci un tratament miraculos si fara efecte adverse.“ - DR. SIMONA TIVADAR

 

Simona Tivadar s-a nascut in 1961 la Dej, judetul Cluj. A urmat o scoala experimentala la Dej, de studiu al limbilor straine in ciclul primar, apoi liceul de matematica-fizica „N. Balcescu“ la Cluj, absolvind insa liceul de filologie-istorie „Ady–Sincai“ din acelasi oras. A terminat Facultatea de Medicina in 1986 si a facut stagiatura de medicina interna la Cluj. In 1995 a devenit medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice si si-a inceput munca infiintand un compartiment de diabet cu paturi la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a ramas pana in 2011. In 2001 a luat primariatul. Incepand din 1998 a colaborat cu diverse clinici si a deschis unul dintre primele cabinete private de diabet-nutritie din tara. Este membru activ in diverse societati(organizatii) de prestigiu, nationale si internationale, pentru studiul diabetului si obezitatii.

 

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro