Sa invingem autismul

Raun K. Kaufman
Sa invingem autismul

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


In "Sa invingem autismul" autorul prezinta principiile revolutionare aflate la baza programului care i-a ajutat pe el si pe cateva mii de familii cu nevoi speciale. Dupa cum arata Raun Kaufman, adesea, autismul este gresit inteles ca o tulburare comportamentala cand, de fapt, este o tulburare social-relationala.

Mai multe detalii

37,14 lei

416

2016

www.lifestylepublishing.ro/

978-606-789-019-8

13 cm x 20 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

In "Sa invingem autismul" autorul prezinta principiile revolutionare aflate la baza programului care i-a ajutat pe el si pe cateva mii de familii cu nevoi speciale. Dupa cum arata Raun Kaufman, adesea, autismul este gresit inteles ca o tulburare comportamentala cand, de fapt, este o tulburare social-relationala. El explica, din proprie experienta, ce inseamna sa fii autist si in ce fel Programul Son-Rise da rezultate.

Un ghid detaliat cu strategii clare si practice, pe care cititorii le pot aplica imediat – in unele cazuri, parintii observa schimbari la copiii lor in numai o zi – Sa invingem autismul da o sansa acestor copii sa sfideze prognozele initiale pesimiste. Citind aceasta carte, parintii si educatorii invata sa le faciliteze copiilor crearea unor relatii pline de semnificatie si afectiune, sa-i ajute sa-si extinda aria de comunicare si sa participe cu succes la cele ce se intampla in lume.

O lucrare importanta in care se impletesc stiinta, progresul si speranta, Sa invingem autismul prezinta ideile valoroase si aplicatiile practice care au schimbat deja vietile a mii de familii din lumea intreaga.

„Taria cu care autorul crede in Programul Son-Rise, caldura cu care vorbeste si metodele eficiente ii vor incuraja pe cititori sa-i urmeze sfaturile.“ - Publishers Weekly

„Cartea aceasta trebuie citita de toti parintii de copii cu autism. Am asistat nemijlocit la inceputul transformarii miraculoase a lui Raun K. Kaufman prin intermediul programului Son-Rise. Fiica mea, care prezenta toate semnele unei faze incipiente de autism, duce acum o viata normala pentru ca am stiut exact ce sa fac: sa ignor toate predictiile sumbre si s-o angrenez in tehnicile descrise in aceasta carte, care transforma principiul iubirii neconditionate intr-un plan practic si usor de aplicat.“ - Dr. Wayne W. Dyer, autorul cartii Puterea intentiei si a altor 30 de titluri

Raun K. Kaufman a fost diagnosticat cu o forma severa de autism cand avea doi ani. Dupa ce li s-a spus ca baiatul lor isi va petrece viata intr-o institutie, parintii lui Raun au cautat o solutie proprie, pe care au numit-o Programul Son-Rise. Raun a obtinut licenta in bioetica medicala la Universitatea Brown iar acum este directorul pentru educatie globala la Centrul de Tratament pentru Autism din SUA.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro