Cărți cu autor: Gabriel Weinberg & Lauren McCann

Gabriel Weinberg a studiat fizica la MIT si are un master in tehnologie si politici publice de la aceeasi universitate. The Washington Post si Fast Company au publicat articole despre el si compania sa, DuckDuckGo, si este citat cu regularitate in publicatii de top precum The New York Times si The Wall Street Journal. Din 2008, el a transformat DuckDuckGo dintr-un business finantat din fonduri proprii, cu sediul in pivnita prafuita a locuintei sale, in unul cu venituri de peste 25 de milioane de dolari si cu 50 de angajati aflati pe mai multe continente.


Apare frecvent si in postura de comentator la CNN, CNBC si CBS. Locuieste impreuna cu sotia sa, Lauren McCann, si copiii lor in Valley Forge, PA si poate fi urmarit pe Twitter la @yegg.


 


Lauren McCann este statistician si cercetator. A petrecut aproape un deceniu la GlaxoSmithKline, unde a proiectat si a analizat studii clinice, si a scris numeroase articole in reviste medicale, inclusiv in New England Journal of Medicine. Detine un doctorat in cercetare operationala si o diploma universitara in matematica, ambele de la MIT.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare