Produsele comandate pot fi achitate prin urmatoarele metode:

 

1. Plata online cu cardul - puteti plati online cu cardul VISA, VISA ELECTRON sau MASTERCARD. GiftBooks.ro utilizeaza serviciile securizate de plata online ale www.PayU.ro.

In acest fel, puteti plati online cu cardul VISA, VISA ELECTRON sau MASTERCARD beneficiind de un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.


INFORMATII IMPORTANTE:
Cumparatorul si proprietarul cardului trebuie sa fie una si aceeasi persoana. Incercarea de a cumpara de pe site, fara ca datele de pe card sa coincida cu cele ale cumparatorului duce la anularea tranzactiei, fara notificari anterioare, banii fiind transferati inapoi pe card iar comanda se anuleaza.


2. Transfer bancar prin PayU 
Veti primi pe email o notificare de plata din partea PayU cu nr de referinta al comenzii si toate datele necesare platii. Plata va trebui efectuata in termen de 3 zile lucratoare de la data comenzii.


3. Ramburs
Achitarea se face prin plata in numerar, la livrarea coletului. Inainte de expedierea comenzii, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea cheltuielilor de transport.