Cum comand?

Prin intermediul www.GiftBooks.ro puteti comanda online, cu plata ramburs sau online, carti si diverse alte produse. Fiecare produs pe care doriti sa-l cumparati trebuie sa fie adaugat in cosul dvs. de cumparaturi. In dreptul fiecarui produs exista un buton „CUMPARA” care va adauga produsul selectat direct in cosul dvs. de cumparaturi.
Cosul dvs. de cumparaturi actualizat permanent va aparea mereu in coltul din dreapta sus a paginii; in sectiunea Cos de cumparaturi puteti:


- Sa vizualizati costul produselor alese;

- Sa modificati cantitatea fiecarui produs comandat;

- Sa scoateti un produs din cos (completand in casuta cu numarul de bucati dorite „0” sau apasand pe linkul "Sterge din cos")


Cand doriti sa finalizati comanda, apasati butonul „Finalizeaza comanda”. 
Platforma permite plasarea de comenzi fara realizarea unui cont, insa recomandarea noastra este sa va creati cont. Procesul nu dureaza decat 1-2 min. Odata completate datele de identificare pentru crearea contului, acestea vor ramane inregistrate in contul dvs. si nu va mai fi necesar sa le introduceti din nou in cazul unei noi comenzi. 
In plus, numai utilizatorii inregistrati primesc pe email cupoane de reduceri.

 

Cum platesc?

Puteti achita online cu cardul VISA, EUROCARD sau MASTERCARD. GiftBooks.ro utilizeaza serviciile securizate de plata online ale Gecad PayU. In acest fel, puteti plati online cu cardul VISA, VISA ELECTRON sau MASTERCARD beneficiind de un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.
Puteti achita de asemenea si prin transfer bancar prin PayU. Veti primi pe email o notificare de plata din partea PayU cu nr de referinta al comenzii si toate datele necesare platii. Plata va trebui efectuata in termen de 3 zile lucratoare de la data comenzii.
Puteti alege si sa achitati ramburs, cand curierul va livreaza coletul.

 

Tariful de expediere este unic: 15 lei livrare in Bucuresti, 20 lei livrare in tara.

 

In cazul in care adresa de livrare este in afara razei de acoperire a DPD, livrarea se va face prin Posta Romana.

 

Pentru orice probleme va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@giftbooks.ro sau la Telefon: 0755.013.209.