Cărți cu autor: Dani Rockhoff

Livia-Daniela Rockhoff s-a nascut la Alba Iulia in anul 1959 si a absolvit Facultatea de Filologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Sectia engleza–romana (1983).


 


Dupa o cariera de cativa ani in invatamant si turism international, emigreaza, in vara anului 1990, in Germania. Timp de peste douazeci de ani, lucreaza la mai multe firme germane si concerne internationale, in domeniul administratie-finante.


 


In anul 2001, absolva cursurile de jurnalism general si liber-profesionist la London School of Journalism, fiind acreditata ca reporter si jurnalist profesionist de Uniunea Jurnalistilor din Marea Britanie si de International Federation of Journalists, cu sediul la Bruxelles.


 


Sub numele de autor Dani Rockhoff, publica in ziarele Weekly Telegraph din Londra, Observator si Realitatea din Arad, Timisoara International. Colaboreaza la revista on line Agero-Stuttgart.de, portalul romanilor din Germania Rom2.de, agentia de stiri a judetului Arad Newsar.ro, agentia de stiri a romanilor de pretutindeni Romanian Global News si la emisiunile in limba romana ale Radio Z din Nürnberg.


 


In anul 2003, fondeaza si coordoneaza, ca director pentru Germania, saptamanalul tiparit Curierul de Vest, in limba romana, care s-a distribuit pana in 2004 la chioscurile de presa internationala de pe tot teritoriul Germaniei. In anul 2008 transmite corespondente de presa din Germania pentru Radio BBC.


 


Din luna februarie 2005, Dani Rockhoff este corespondenta de presa in Germania a ziarului online Hotnews.ro, pentru care a scris, pana in prezent, peste opt sute de articole de presa din domeniile economico-financiar, politic, socio-cultural si al vietii in diaspora.

Citeste mai mult

Produsele 1-5 din 5 care corespund optiunilor de filtrare