Motivatie si afaceri

Abraham H. Maslow
Motivatie si afaceri

Adauga la wishlistCa sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Maslow vorbeste despre nefasta mecanizare a organizatiilor si despre cele mai profunde motivatii umane, oferind de fiecare data exemple si studii de caz, precum si solutii practice pentru managerii si specialistii in resurse umane. Acestia vor putea sa-si fidelizeze clientii si partenerii, sa creeze un mediu de lucru motivant si creativ si sa se adapteze la schimbare si la provocarile crizelor.

Mai multe detalii

44,76 lei

496

2013

edituratrei.ro

978-973-707-801-8

13 cm x 20 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Intr-o lume in care apar zi de zi noi teorii despre management si psihologia leadershipului, ideile lui Abraham Maslow surprind prin claritatea, profunzimea si actualitatea lor. Prezenta antologie reuneste articole, conferinte si scrisori inedite (de exemplu, catre Skinner sau Rockefeller) care ofera o perspectiva utila si novatoare asupra managementului si eficientei, autoactualizarii si trebuintelor umane, creativitatii si leadershipului.


Indiferent ca vorbeste despre nefasta mecanizare a organizatiilor sau despre cele mai profunde motivatii umane, Maslow ofera de fiecare data exemple si studii de caz, precum si solutii practice pentru managerii si specialistii in resurse umane. Acestia vor putea afla cum sa fidelizeze clientii si partenerii companiei, cum sa creeze un mediu de lucru motivant si creativ sau cum sa se adapteze la schimbare si la provocarile neasteptate.


Metoda manageriala pe stil vechi se transforma vazand cu ochii intr-o abordare uzata moral. Cu cat oamenii ajung sa fie mai evoluati si mai sanatosi psihic, cu atat politica unui management luminat va deveni mai necesara pentru a supravietui in conditii de concurenta si cu atat mai ineficienta va fi intreprinderea bazata pe o politica autoritarista.

Abraham Maslow a reusit sa ne ofere un „tablou complet", spre deosebire de perspectiva ingusta a majoritatii cercetatorilor din stiintele sociale. Descoperirile sale epocale referitoare la motivatie si personalitate au depasit cu mult sfera psihologiei academice, gasindu-si aplicatii in domeniile managementului si marketingului. Lui Maslow i-a placut sa exploreze tendintele sociale abia sesizabile si sa anticipeze cu mult curaj consecintele lor. - Psychology Today

 

Abraham H. Maslow (1908-1970) este intemeietor al psihologiei umaniste si autor de referinta in psihologia personalitatii.


Deborah Collins Stephens este coach si fondatoare a Centrului pentru Leadership Inovator din California.

  • ips | 08-03-2014

    As cumpara cartea, dar nu cred ca-mi va folosi. Sunt angajat, nu angajator. I-am trimis angajatorului adrasa web de la hothews. Coincidenta sau nu, a doua zi nu am mai vazut recenzia pe website-ul hotnews, desi apar referinte si mai vechi la diferinte carti! E clar, angajatorii din zilele noastre nu au ca obiectiv un bun management al resurselor umane - vor sa castige cat mai mult in cat mai putin timp ca sa-si puna in banci banii. Nu urmaresc crearea unei marci care sa reziste in timp.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro