Profit din excelenta. Intampinarea curentului tech cu munca uimitoare si slujbe durabile

Tom Peters
Profit din excelenta. Intampinarea curentului tech cu munca uimitoare si slujbe durabile

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Tom Peters propovaduieste de zeci de ani ideea de a-i pune pe oameni pe primul loc, iar in mediul de afaceri din ziua de astazi, care se schimba cu rapiditate, acest mesaj este mai important decat oricand. 

Mai multe detalii

65,71 lei

544

2021

www.publica.ro

978-606-722-424-5

145 cm x 205 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Noua carte a lui Tom Peters este o colectie de explozibili superbi. Desi sunt CEO de 30 de ani, tot am invatat multe lucruri care merita stiute din Profit din excelenta. Va fi la fel si pentru voi. — JOHN C. BOGLE, fondatorul Vanguard

 

Tom Peters propovaduieste de zeci de ani ideea de a-i pune pe oameni pe primul loc, iar in mediul de afaceri din ziua de astazi, care se schimba cu rapiditate, acest mesaj este mai important decat oricand. Cu expertiza lui inegalabila si charisma sa unica, Peters pune la dispozitie indrumari genial de simple, care pot fi usor puse in practica pentru a avea succes si pe care orice lider din domeniul afacerilor le poate implementa imediat.


El va ofera un ghid atat pentru organizatiile din care faceti parte, cat si pentru voi insiva, ca indivizi, pentru a gestiona cu succes tsunamiul tehnologic; si se simte foarte bine in timp ce face acestea. Profit din excelenta este o noua carte importanta scrisa de unul dintre cei mai remarcabili ganditori contemporani de pe nisa afacerilor.

 

WOW transpare din fiecare pagina a cartii Profit din excelenta a lui Tom Peters, transmitand idei patrunzatoare geniale prin care autorul insista ca liderii din domeniul afacerilor sa faca schimbari inainte de a fi prea tarziu. — CHERYL BURGESS, CEO Blue Focus Marketing si autoarea The Social Employee

 

Genial… Tom Peters este un cugetator neinfricat, cu o minte care apare o data intr-o generatie. Deschideti aceasta carte la orice pagina, incepeti sa cititi, iar dupa zece minute veti sti ca asa este… Eu as prefera sa angajez pe cineva care a studiat scrierile sale decat pe cineva cu un MBA. — MATTHEW KELLY, CEO Floyd Consulting si autorul bestsellerului recunoscut de New York Times — The Dream Manager

 

Ne petrecem intreaga viata cautand un scop. Tom Peters si l-a descoperit pe al sau devreme si nu a renuntat niciodata. Pentru noi, ceilalti, slava Domnului ca si l-a gasit! El m-a inspirat sa caut bucuria si, decenii mai tarziu, inca ma mai inspira pasiunea lui si ceea ce scrie… Daca suntem suficient de intelepti sa ascultam, vom avea parte de profituri care sa ne ajunga o viata intreaga. — RICHARD SHERIDAN, CEO Menlo Innovations si autorul Joy, Inc.

 

Peters a fost intotdeauna original, impunator si inovator. Daca aveti senzatia ca le-ati auzit sau citit pe toate, atunci veti fi foarte placut inviorati de Profit din excelenta… Prin faptul ca este, pe rand, amuzant, incitant si un nimicitor al vanitatii, Peters ne da cu adevarat teme de gandire — genul acela de teme la care va veti gandi pe tot parcursul zilei si care s-ar putea sa va sacaie si in timpul noptii. — WHITNEY JOHNSON, Thinkers50, autoarea cartii Build an A Team

 

TOM PETERS este un remarcabil guru in domeniul administrarii afacerilor si fondatorul Tom Peters Company.

 

In anul 2017, Thinkers50 i-a acordat Lifetime Achievement Award pentru intreaga activitate, iar din partea 800-CEO-READ a primit Jack Covert Award for Contribution to the Business Book Industry.

 

Peters este autorul a 16 bestselleruri, printre care si In cautarea excelentei, scrisa impreuna cu Robert H. Waterman Jr., despre care se spune adesea ca ar fi una dintre cele mai bune carti despre afaceri scrise vreodata. Traieste in Massachusetts.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro