Oameni buni. Singura decizie de leadership care conteaza cu adevarat

Anthony Tjan
Oameni buni. Singura decizie de leadership care conteaza cu adevarat

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Anthony Tjan este unul dintre promotorii schimbarii perceptiei despre bunatate. El este de parere ca un CV spectaculos nu va putea compensa niciodata un caracter mediocru. In Oameni buni el propune o noua definitie a bunatatii, care presupune un angajament pe viata, proactiv, asemanator oricarei alte abilitati; acesta trebuie exersat, aprofundat si transmis mai departe.

Mai multe detalii

46,67 lei

392

2017

www.publica.ro

978-606-722-275-3

14 cm x 21 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

 Anthony Tjan este unul dintre promotorii schimbarii perceptiei despre bunatate. El este de parere ca un CV spectaculos nu va putea compensa niciodata un caracter mediocru. In Oameni buni el propune o noua definitie a bunatatii, care presupune un angajament pe viata, proactiv, asemanator oricarei alte abilitati; acesta trebuie exersat, aprofundat si transmis mai departe. Cand liderii pun pe primul plan bunatatea din ei si din ceilalti, pot crea culturi durabile, de o valoare incomensurabila.


Pornind de la experientele lui de antreprenor si investitor, Tjan propune o serie de povesti de viata si de interviuri cu oameni care ii impartasesc viziunea: inovatori extraordinari, directori executivi, artisti, academicieni, profesori si modele din toate domeniile- Nitin Nohria, decanul Harvard Business School, care sustine echilibrul dintre leadershipul competentelor si cel al caracterului, Sonia Sotomayor, judecatoare la Curtea Suprema de Justitie a SUA, care nu a uitat niciodata de unde a pornit si care da dovada de o bunatate si de o grija extraordinara fata de membrii echipei ei sau Clark Terry, o legenda a jazzului, care l-a indrumat cu devotament pe tanarul pianist orb Justin Kauflin.

 

Plina de recomandari practice si totusi surprinzatoare, Oameni buni este o carte care propune un limbaj nou si un cadru de referinta important, pe care il puteti folosi ca sa evaluati, sa dezvoltati si sa conduceti cu bunatate.

 

Cartea aceasta ne aminteste de lucrurile care conteaza cu adevarat in viata: bunatatea care ne anima si pe care o insuflam celorlalti. - Shep Gordon, manager de talente la Hollywood si „Supermensch”


Oameni buni ne reaminteste ca organizatiile bune si implinirea personala nu se exclud, ca bunatatea si productivitatea nu sunt dusmani, ca a fi implinit si a avea succes sunt unul si acelasi lucru. Aceasta carte este un manifest pentru afacerile secolului XXI si un indemn de a fi pe deplin prezenti cand interactionam cu colegii, tacuti cand ne raportam la noi insine si plini de prietenie cu cei pe care ii iubim. - Tim Shriver, presedinte Special Olympics


Societatea noastra are nevoie de oameni buni. Mediul de afaceri din Romania are nevoie, fara doar si poate, de oameni buni. Primiti aceasta carte ca pe un dar, ca pe un ghid simplu, deschis, pragmatic, „de traducere” a bunatatii, a integritatii, a respectului, a cautarii adevarului si a cultivarii modestiei in familiile voastre, in echipele voastre, in companiile voastre, dar si in societatea noastra, pentru a ne insanatosi cu totii si pentru a lasa o mostenire solida. Vi se pare putin patetica invitatia mea? Va las sa cititi cartea... - Madi Radulescu, PCCTM, MBA, Managing Partner MMM Consulting


Anthony Tjan este antreprenor, consultant strategic si investitor in fonduri cu capital de risc. Este coautorul cartii Heart, Smarts, Guts, and Luck, bestseller New York Times, si CEO al grupului CueBall, un fond cu capital de risc cu sediul la Boston. Este presedintele si cofondatorul brandului de servicii de retail MiniLuxe. Inainte sa se alature Cue Ball, a fost consilierul directorului executiv al Thomas Corporation (in prezent Thomson Reuters) si fondator al grupului de consultanta in internet ZEFER, unul dintre pionierii in domeniu. Si-a inceput cariera la McKinsey & Company si a activat ca vicepresedinte al Parthenon Group aproape cincisprezece ani. Tjan a absolvit Harvard College si Harvard Business School si scrie pentru Harvard Business Review.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro