In buricul pamantului. Cu autograful autorului

Catalin Dorian Florescu
In buricul pamantului. Cu autograful autorului

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Rutina si confortul de pe o insula turistica din nord sunt tulburate de ivirea la orizont a unei flote misterioase. Pe un sector de frontiera, o intalnire tensionata se incheie cu un schimb neasteptat. Un client isi depoziteaza mobilierul vechi, din perioada sovietica, in holul unui hotel de lux din Elvetia. Numar limitat de exemplare cu autograful autorului!

Mai multe detalii

33,33 lei

232

2019

humanitas.ro

978-973-50-6607-9

13 cm x 20 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Rutina si confortul de pe o insula turistica din nord sunt tulburate de ivirea la orizont a unei flote misterioase. Pe un sector de frontiera, o intalnire tensionata se incheie cu un schimb neasteptat. Un client isi depoziteaza mobilierul vechi, din perioada sovietica, in holul unui hotel de lux din Elvetia.

 

Numar limitat de exemplare cu autograful autorului!

 

De la proza autobiografica In buricul pamantului pana la destinele paralele care se intersecteaza in preziua unui 11 septembrie, Catalin Dorian Florescu exploreaza, pe parcursul a noua povestiri memorabile, feluritele chipuri ale dezradacinarii si dislocarii.

 

Aflate in cumpana, personajele din centrul tuturor acestor istorii ilustreaza, deopotriva, rezistenta in fata adversitatilor, fie ele exterioare sau launtrice. Povestirea intitulata Eu trebuie Germania din acest volum a fost distinsa, in noiembrie 2019, cu premiul intii la Concursul International de Literatura „Frontiere/Grenzen“, adresat scriitorilor din spatiul Alpilor.

 

„Povestirile din acest volum se pot citi independent una de cealalta, dar si cat se poate de cursiv, gratie scriiturii limpezi si talentului aparte al lui C.D. Florescu. Cei care i-au citit romanele sunt familiarizati deja cu abilitatea lui de a spune povesti memorabile, care se intind de-a lungul a intregi generatii, continente si secole. Personaje si istorii care la prima vedere nu par sa aiba nimic in comun sunt conectate si impletite de povestitor cu formidabila maiestrie. Florescu dovedeste cu aceasta carte ca stapaneste la perfectie tehnica prozei scurte. Cititorului i se ofera astfel o lectura agreabila, care il va rasplati pe deplin.“ – Literarische Monat

 

Catalin Dorian Florescu (n. 27.08.1967, Timisoara) traieste in Elvetia din 1982. A urmat studii de psihologie si psihopatologie la Zürich, specializandu-se in terapia umanista Gestalt. Dupa absolvire a lucrat ca psiholog intr-un centru de reabilitare pentru dependentii de droguri. Din 2001 este scriitor liber-profesionist. A publicat romanele Wunderzeit (Vremea minunilor, 2001), Der kurze Weg nach Hause (Scurtul drum spre casa, 2002), Der blinde Masseur (Maseurul orb, 2006), Zaira (2008), Jacob beschließt zu lieben (Jacob se hotaraste sa iubeasca, 2011) si Der Mann, der das Glück Bringt (Barbatul care aduce fericirea, 2016), aparitii care s-au bucurat de o primire entuziasta in Elvetia, Austria si Germania. Cartile sale au fost traduse in peste zece limbi. Semneaza periodic articole si eseuri in presa de limba germana. Este laureat al premiului literar „Andreas Gryphius“ pentru intreaga opera (2018).

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro