Frumosul (ne)spus despre Muntele lui Venus

Dr. Nina Brochman
Frumosul (ne)spus despre Muntele lui Venus

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Dr. Nina Brochman si studenta la medicina Ellen Støken Dahl se ocupa de cativa ani de educatia sexuala a tinerilor. In 2015, au inceput sa scrie blogul Underlivet, cu scopul de a risipi miturile legate de sanatatea sexuala a femeilor. Numarul imens de intrebari primite le-a determinat sa scrie cartea de fata, care a devenit bestseller in Norvegia si a fost tradusa in peste 30 de limbi.

Mai multe detalii

33,33 lei

424

2018

www.lifestylepublishing.ro/

978-606-789-156-0

13 cm x 20 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Cu intelepciune, umor si aplomb stiintific, autoarele ii conduc pe cititori intr-o fascinanta calatorie de descoperire a organelor sexuale feminine si a sanatatii sexuale – de la clitoris si contraceptie, pana la cancerul cervical.

 

Mai mult decat un simplu „manual al utilizatorului", aceasta carte este un mult-asteptat omagiu sincer si amuzant adus vaginului. Frumosul (ne)spus despre Muntele lui Venus contine informatii uimitoare, esentiale si putin cunoscute, redate cu competenta medicala si empatie veritabila.


Stiati, de exemplu, ca organele sexuale ale femeii si ale barbatului sunt doar variatii ale aceleiasi structuri de baza? Sau ca nu exista un test al virginitatii – pentru ca examinarea himenului nu poate indica in mod semnificativ daca persoana in cauza a avut sau nu un raport sexual?

 

Brochman si Dahl au realizat un tur de forta in biologie, anatomie si realitatea corpului feminin, examinand modurile multiple in care informatiile gresite, dar larg raspandite, precum si tacerea in ceea ce priveste organele genitale au daunat femeilor de-a lungul timpului.


Cartea de fata este un ghid indispensabil, care ofera cititorilor cunostintele necesare pentru a lua decizii in cunostinta de cauza cu privire la starea lor de bine in plan sexual.

 

„O prezentare cuprinzatoare a acestei minunate parti a corpului feminin… Scrisul antrenant, grafica atractiva si informatiile solide fac din aceasta carte o lectura vitala." – Ann Mayhew, revista BUST

 

„Autoarele se pricep de minune sa-si linisteasca cititoarele cu privire la numeroasele mituri care inconjoara anatomia feminina si functiile normale ale acesteia, cum ar fi menstruatia, sexul, dorinta sau masturbarea. Intr-un stil clar si accesibil sunt oferite sfaturi practice legate de contraceptie, sex si probleme ginecologice ca fibroamele uterine si endometrioza, toate fiind bazate pe ultimele cercetari stiintifice. O lectura obligatorie pentru toate femeile si toti medicii care ingrijesc femei." – Library Journal

 

Dr. Nina Brochman si studenta la medicina Ellen Støken Dahl se ocupa de cativa ani de educatia sexuala a tinerilor. In 2015, au inceput sa scrie blogul Underlivet („Organele genitale"), cu scopul de a risipi miturile legate de sanatatea sexuala a femeilor. In cele din urma, numarul imens de intrebari primite le-a determinat sa scrie cartea de fata, care a devenit imediat bestseller in Norvegia si a fost tradusa in peste 30 de limbi. Clipul video de pe TEDxOslo, „The Virginity Fraud", a avut peste trei milioane de vizualizari.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro