Drumul tau catre succes

Lorand Soares Szasz, Brian Tracy
Drumul tau catre succes

Adauga la wishlistCa sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Fiecare persoană are ținte și visuri mărețe. Toți ne dorim împlinire financiară, personală, familială și spirituală. Totuși sunt prea puțini cei care ajung să își trăiască visul. Cartea va prezinta 12 paşi pentru a ajunge la viaţa pe care o visezi.

Mai multe detalii

46,67 lei

272

2016

www.publica.ro

978-606-722-164-0

15 cm x 21 cm

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Fiecare persoană are ținte și visuri mărețe. Toți ne dorim împlinire financiară, personală, familială și spirituală. Totuși sunt prea puțini cei care ajung să își trăiască visul. Această carte conține sinteza a zeci de ani de experiență acumulată de Brian Tracy în toată lumea, combinată cu pragmatismul și aplicabilitatea la mentalitatea și condițiile din România, venite din partea lui Lorand. Vei găsi acele elemente care te vor ajuta să obții tot ce îți propui într-un timp relativ scurt.

Pasiunea, energia și viziunea care există în fiecare persoană dornică să realizeze ceva în viață sunt resurse mult prea prețioase pentru a fi pierdute. Putem și trebuie să lăsam ceva în urma noastră. Cartea de față este despre cum să facem acest lucru.

Dan Isai, CEO SaladBox

Întreaga carte este o lecție despre determinare și perseverență. Până la urmă, lumea succesului este a celor care știu să vadă în fiecare piedică o piatră de temelie. O sursă imensă de motivație, un exemplu practic de succes și un ghid al vieții pe care am visat-o.

Andreea Raicu


CITIND CARTEA VEI AFLA:

CUM să îţi creşti rapid veniturile şi cum să atingi independenţa financiară.
CUM să îţi creezi o viaţă minunată de familie şi cum să îţi stabileşti şi să îţi îndeplineşti obiectivele  privind sănătatea şi bunăstarea.
CUM să îţi reduci numărul de ani de muncă asiduă în vederea atingerii aceluiaşi nivel de realizare şi de recompense, pe care acum l-ai atinge într-un număr mai mare de ani


LORAND SOARES SZASZ este unul dintre cei mai apreciați traineri, speakeri și antreprenori români. A fost desemnat, de două ori consecutiv, cel mai bun speaker din România în cadrul Business Days și este autorul a patru cărți despre afaceri. Lorand inspiră mii de oameni în fiecare lună la seminariile și workshopurile sale, dar și online, pe Facebook și pe blog, în cadrul unei comunități de peste 250 000 de membri.

BRIAN TRACY este președinte și CEO al Brian Tracy Internațional, o companie specializată în trainingul și dezvoltarea indivizilor și a companiilor. A oferit consultanță unui număr de peste 1 000 de companii  și, în calitate de speaker și leader de seminarii, vorbește anual unui număr de peste 250 000 de oameni. Este autorul a peste 70 de bestselleruri traduse în 42 de limbi de circulație internațională. A conceput și a produs peste 500 de programe audio și video de învățare, printre care bestsellerul Psychology of Achievement, tradus în 28 de limbi străine. Este căsătorit și are patru copii.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro