Cărți cu autor: Clayton M. Christensen, Efosa Ojomo, Karen Dillon

Clayton M. Christensen este profesor Kim B. Clark la Harvard Business School, autor al douasprezece carti, castigator al cinci premii McKinsey pentru cel mai bun articol din Harvard Business Review si cofondatorul a patru companii, printre care firma de consultanta in domeniul inovarii Innosight si Christensen Institute for Disruptive Innovation. A fost recunoscut in mod repetat drept unul dintre cei mai influenti ganditori din lume in domeniul afacerilor de Thinkers50, care a notat ca „influenta lui asupra lumii afacerilor este profunda”.


 


Efosa Ojomo lucreaza alaturi de Christensen la Christensen Institute for Disruptive Innovation, unde administreaza programul Global Prosperity Practice al acestei organizatii. Lucrarile lui au fost publicate in Harvard Business Review, Guardian, Quartz si Emerging Markets Business Review. A absolvit Harvard Business School.


 


Karen Dillon este fostul redactor-sef al Harvard Business Review si coautoare a cartii Cum iti vei masura viata?, bestseller New York Times. Este si directorul editorial al Banyan Global Family Business Advisors. Absolventa a Universitatii Cornell si a Medill School of Journalism din cadrul Universitatii Northwestern, a fost desemnata de Ashoka drept una dintre cele mai influente si inspiratoare femei din lume.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare