Cărți cu autor: Bernadette Jiwa

Bernadette Jiwa este o autoritate mondiala in ceea ce priveste rolul povestilor in afaceri, in domeniul inovatiei si al marketingului. Activitatea ei inseamna consiliere, consultanta si conferinte dedicate antreprenorilor, oamenilor de afaceri si brandurilor globale (cum sunt EA, LinkedIn, Zappos sau Adidas). A scris sase carti de mare succes despre marketing si brand storytelling. A fost numita de Smart Company unul dintre ganditorii de top ai anului 2018. Consiliaza si tine discursuri pentru antreprenorii si liderii de afaceri care vor sa construiasca branduri semnificative.


 


Blogul lui Bernadette, TheStoryofTelling.com, a fost votat in 2012 cel mai bun blog australian de afaceri. In 2013, 2014 si 2016 a fost ales de Smart Company unul dintre cele mai bune 20 de bloguri din lume. Cartea sa Meaningful a fost desemnata de revista Inc. una dintre cele mai bune carti de afaceri ale anului 2015.


 


A ajuns pe lista celor mai buni 100 de experti in branding pe care sa-i urmaresti pe Twitter si a tinut un discurs in cadrul conferintei TEDxPerth despre „Secretul raspandirii ideilor”.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare