Cărți cu autor: DAVID EPSTEIN

DAVID EPSTEIN a fost reporter de investigatii si stiinta la ProPublica si editorialist la Sports Illustrated. Aici s-a remarcat in calitate de coautor al unui articol care dezvaluia ca jucatorul de baseball Alex Rodriguez de la echipa Yankees isi administrase steroizi.


 


Activitatea lui publicistica a fost premiata de mai multe organizatii, fiind inclus in antologia Best American Science and Nature Writing. Articolul sau „Following the Trail of Broken Hearts”, avand ca subiect moartea subita prin stop cardiac a sportivilor, a fost inclus de absolventii facultatii de jurnalism de la Universitatea Columbia printre cele mai bune articole publicate in ultima suta de ani.


 


David detine doua masterate, unul in stiinta mediului, celalalt in jurnalism, a lucrat ca cercetator in ecologie in zona arctica, a studiat geologia si astronomia cand a locuit in Desertul Sonoran si s-a angajat sa lucreze pe un vas de cercetari seismologice la scurt timp dupa ce nava a fost atacata de pirati.


 


David face cu placere voluntariat pentru Pat Tillman Foundation si Classroom Champions. Alergator pasionat, a detinut un record al Universitatii Columbia si a fost de doua ori campion al competitiei NCAA All-East la proba de 800 de metri.


Range nu este singura sa carte care a ajuns #1 in topul New York Times bestseller, de aceasta performanta a avut parte si debutul lui, The Sports Gene.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare