Post Corona. De la criza la oportunitate

Scott Galloway
Post Corona. De la criza la oportunitate

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Pandemia de COVID-19 a transformat dormitoarele in birouri, i-a atatat pe cei tineri impotriva celor batrani si a adancit prapastia dintre bogati si saraci, dintre rosii si albastri, purtatorii de masca si cei care o urasc. Unele firme s-au trezit strivite de avalansa cererilor din partea consumatorilor. Altele se chinuie sa scape de la pieire.

Mai multe detalii

46,67 lei

264

2021

www.publica.ro

978-606-722-439-9

15 cm x 21 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Pandemia de COVID-19 a transformat dormitoarele in birouri, i-a atatat pe cei tineri impotriva celor batrani si a adancit prapastia dintre bogati si saraci, dintre rosii si albastri, purtatorii de masca si cei care o urasc. Unele firme precum Peleton, compania de echipamente pentru exercitii fizice la domiciliu, Zoom — producatorul de soft pentru videoconferinte — si Amazon s-au trezit strivite de avalansa cererilor din partea consumatorilor. Altele precum restaurantele, hotelurile, turismul si divertismentul se chinuie sa scape de la pieire.

 

Dar, asa cum sustine Scott Galloway, pandemia nu reprezinta atat un agent de schimbare, cat un accelerator al unor tendinte deja existente. In Post Corona, el contureaza parametrii crizei si oportunitatile care se afla inaintea noastra. Unele companii precum puternicele monopoluri tech vor prospera datorita fenomenului disruptiv. Alte industrii precum invatamantul universitar se vor stradui sa mentina o propunere de valoare care nu-si mai are rostul intr-o perioada in care nu mai putem sta unul langa altul. Iar pandemia a accelerat tendinte mai profunde ale guvernului si ale societatii, scotand la iveala prapastia tot mai mare dintre imaginea de taram al oportunitatii pe care o avem despre America si realitatea ingrijoratoare a bunastarii noastre aflate in declin.

 

Cu umorul si stilul sau infigaret, combinate cu o abordare economica foarte precisa si cu o doza ocazionala de manie justificata, Galloway ne ofera avertismente si sperante in egala masura. Dupa cum spune el, „natiunea noastra nu a aparut accidental, ea a fost modelata. Noi am ales aceasta cale – nicio tendinta nu este permanenta si poate fi inrautatita sau ajustata”.

 

Putine persoane sunt mai indreptatite sa faca lumina asupra ciudateniilor acestei transformari decat Galloway, antreprenor tech, autor si profesor la Stern School, New York University. In aceasta proza vioaie, plina de exemple bine alese, el arata cum au reusit cele mai mari companii tehnologice din lume sa transforme criza generata de pandemie intr-o oportunitate unica de crestere a cotei de piata. — The New York Times

 

O carte alerta, fluenta si foarte persuasiva. Pentru cei care sunt interesati de o perspectiva clara asupra a ceea ce se intampla acum si a ceea ce ar putea insemna asta in viitor, Post Corona este una dintre cele mai bune analize pe care le puteti citi. — The Financial Times

 

Scrisa cu doze egale de scepticism si speranta fata de viitorul de dincolo de pandemie, Post Corona este o carte plina de optimism, dar bine ancorata in realitate. Inclinatia lui Galloway pentru gandirea anticipativa il ajuta la construirea unui tablou al modului in care va arata piata in urmatorul deceniu – si, cu toate ca va fi, fara indoiala, plina de victime economice ale COVID-19, ea ar trebui, de asemenea, sa fie un teren fertil pentru o gandire mai noua, mai inteligenta, mai inovatoare. — Investor's Chronicle

 

Bestseller New York Times


Scott Galloway este profesor de marketing la NYU Stern School of Business si antreprenor in serie. In 2012, Poets & Quants l-a numit unul dintre cei mai buni profesori de marketing din lume. A infiintat noua companii, printre care se numara Prophet, Red Envelope si L2. Este autorul cartilor The Four si Algebra fericirii si a facut parte din consiliul de administratie al New York Times Company, Urban Outfitters si Haas School of Business. Podcasturile sale Prof G si Pivot, blogul No Mercy No Malice si canalul de YouTube Prof G au ajuns la milioane de urmaritori. Anul trecut, Pivot a fost numit de Adweek Podcastul de Business al Anului. In 2019 a intemeiat Section4, o platforma de educatie online, unde preda strategie de business: section4.com.

 

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro