Cărți cu autor: Jordan Shapiro

Jordan Shapiro traieste in Philadelphia (SUA), impreuna cu cei doi copii ai sai, si este profesor la Joan Ganz Cooney Center at Sesame Workshop, precum si la Center for Universal Education de la Brookings Institution.


 


Cursurile sale abordeaza problematica educatiei in noua lume digitala si rolul formativ al jocurilor pe computer. De exemplu, in cursul sau online „Critical Thinking with Video Games“ discuta relatiile surprinzatoare dintre marile texte ale culturii occidentale si structura jocurilor digitale.


 


A fost consultant si strateg la United States Air Force si la Thomas Edison State College. Intre anii 2012 si 2017 a scris articole despre educatie in revista Forbes. Calatoreste mult, sustinand conferinte despre metamorfozele educatiei in lumea digitala.


 


Jordan Shapiro a mai publicat: Buying Dharma: Reflections on Postural Yoga and Consumerism (2011), Occupy Psyche: Jungian and Archetypal Perspec tives on a Movement (2012), Freeplay: A Video Game Guide to Maximum Euphoric Bliss (2013).

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare