Miracolul telomerilor

Dr. Elizabeth Blackburn & Dr. Elissa Epel
Miracolul telomerilor

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


V-ati intrebat vreodata de ce unele persoane de saizeci de ani arata si se simt ca unele de patruzeci si vice-versa? Dr. Elizabeth Blackburn a descoperit telomeraza, enzima care hraneste si intregeste telomerii, protectorii mostenirii noastre genetice. Lungimea si sanatatea telomerilor sunt esentiale pentru sanatatea si longevitatea organismului uman.

Mai multe detalii

37,14 lei

496

2017

www.lifestylepublishing.ro/

978-606-789-076-1

13 cm x 20 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

V-ati intrebat vreodata de ce unele persoane de saizeci de ani arata si se simt ca unele de patruzeci si vice-versa? Pe langa ceilalti factori cunoscuti care afecteaza imbatranirea si imbolnavirea, dr. Elizabeth Blackburn a descoperit telomeraza, enzima care hraneste si intregeste telomerii, protectorii mostenirii noastre genetice. Lungimea si sanatatea telomerilor sunt esentiale pentru sanatatea si longevitatea organismului uman.

 

Cartea ne arata ca exercitiile fizice, calitatea somnului, alimentatia si chiar anumite substante chimice ne afecteaza profund telomerii si ca stresul cronic, gandurile negative, relatiile tensionate si chiar mediul social in care traim au efecte negative asupra acestora.

 

Inspirandu-se din ultimele cercetari stiintifice, autoarele prezinta liste de alimente sanatoase pentru telomeri, propun tipuri de exercitii fizice si mentale prin care sa ne protejam de stres si informatii despre cum sa ne protejam copiii astfel incat acestia sa nu dezvolte telomeri scurti.


Este prima carte care explica modul in care imbatranim la nivel celular si cum putem sa ne pastram sanatatea cromozomilor si a celulelor prin schimbari simple ale stilului de viata.

 

„Aceasta carte este revolutionara prin faptul ca transforma modul in care gandim despre sanatate, boala si moarte, prezentandu-ne o imagine extraordinara a imbatranirii sanatoase. Importanta acestei carti nu poate fi subliniata indeajuns." - Dr. Dean Ornish, autor al bestsellerului The Spectrum, fondator si presedinte al Institutului de Medicina Preventiva

 

„O sinteza exceptionala de factori biologici si psihosociali care cresc longevitatea prin efectul pe care il au asupra telomerilor. Aceste noi progrese ale cunoasterii ingaduie oamenilor sa aiba o viata mai lunga si mai sanatoasa." - Albert Bandura, profesor emerit la Universitatea Stanford

 

Dr. Elizabeth Blackburn a primit in 2009 Premiul Nobel pentru Medicina, impreuna cu doi colegi, pentru descoperirea telomerazei si a rolului telomerilor in procesul imbatranirii. In 2007, a fost inclusa de revista TIME in lista celor mai influenti 100 de oameni ai planetei. In prezent, este presedinte al Institutului Salk.

 

Dr. Elissa Epel este experta in psihologia sanatatii si studiaza relatia dintre stres, imbatranire si obezitate. Este director al Centrului pentru imbatranire, metabolism si emotii de la Universitatea din San Francisco.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro