Migrenele. Cum sa ai mai putine dureri de cap si o sanatate mai buna

Dr. Carolyn Bernstein, Elaine McArdle
Migrenele. Cum sa ai mai putine dureri de cap si o sanatate mai buna

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Dr. Carolyn Bernstein, neurolog care a suferit de migrene in tinerete, impreuna cu Elaine McArdle, jurnalista si avocata, si ea confruntandu-se cu aceeasi problema, prezinta o analiza clara si cuprinzatoare a acestei boli neurologice complexe care afecteaza sistemul nervos central.

Mai multe detalii

46,67 lei

496

2017

www.lifestylepublishing.ro/

978-606-789-053-2

13 cm x 20 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Dr. Carolyn Bernstein, neurolog care a suferit de migrene in tinerete, impreuna cu Elaine McArdle, jurnalista si avocata, si ea confruntandu-se cu aceeasi problema, prezinta o analiza clara si cuprinzatoare a acestei boli neurologice complexe care afecteaza sistemul nervos central. Durerea de cap severa este doar unul dintre simptomele ei, alaturi de greata, varsaturi, modificari ale vederii sau sensibilitate exagerata la lumina sau sunete.


Autoarele ii ajuta pe cititori sa identifice factorii declansatori ai unui atac (stresul, somnul insuficient, ciclul menstrual etc.), indrumandu-i apoi sa aplice un plan personalizat pentru prevenire, evitare sau vindecare.


Sunt prezentate cercetarile legate de noua clasa de medicamente denumite triptani, care pot intrerupe reactia neurochimica a unui atac, oprind evolutia migrenei, precum si informatii despre medicatia preventiva (beta-blocantele si antidepresivele) sau despre unele metode alternative, cum ar fi biofeedback si acupunctura.


Cu creativitate, rigoare stiintifica si compasiune, autoarele ofera o gama de tactici si tratamente care sa-i ajute pe cei care sufera de migrene sa-si controleze si sa-si calmeze durerile.

 

"Programul propus de dr. Bernstein a ajutat sute de pacienti sa-si tina migrenele sub control, iar cartea ei va poate ajuta si pe voi.“ - Dr. Mehmet C. Oz, coautor al cartilor You: Staying Young si You: On a Diet

 

„In sfarsit! Migrenele ofera cu adevarat speranta, ajutor si compasiune tuturor celor care se confrunta cu aceasta suferinta.“ - Dr. Pauline W. Chen, autoarea cartii Final Exam: A Surgeon's Reflections on Mortality

 

„Cartea de fata este o sursa de informare completa si actuala, fiind absolut necesara celor care sufera de migrene si persoanelor din jurul lor. Este aprofundata, usor de inteles si bine structurata. Un ghid fundamental in materie de migrene.“ - Dr. Nieca Goldberg, M.D., autoarea cartii Dr. Nieca Goldberg's Complete Guide to Women's Health

 

Dr. Carolyn Bernstein este profesor asistent de neurologie la Facultatea de Medicina Harvard si neurolog la Cambridge Health Alliance, fiind membra a Academiei Americane de Neurologie. A castigat mai multe premii de excelenta atat in activitatea de profesor, cat si in cea de medic. In 2006, si-a deschis propria clinica pentru tratarea durerilor de cap ale femeilor, Women’s Headache Centre in cadrul Cambridge Health Alliance din Cambridge, Massachusetts.

 

Elaine McArdle este avocata (si-a luat diploma in drept la Vanderbilt Law School) si o foarte apreciata jurnalista. Sufera de migrene de peste douazeci de ani si a scris pentru numeroase ziare si reviste, printre care The Boston Globe si Boston.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro