Cărți cu autor: Lola A. Åkerström

Dupa ce a trait perioade lungi pe trei continente diferite – Africa, America de Nord si acum Europa –, Lola A. Åkerström se simte atrasa de complexitatile si nuantele culturale, precum si de felul in care se manifesta acestea in relatiile dintre oameni.


Lola detine un master in Information Systems, la University of Maryland, Baltimore County. A lucrat in calitate de consultant si programator timp de zece ani, inainte de a-si urma visul si de a deveni scriitoare de jurnale de calatorie si fotograf, exploratoare a diferitelor culturi prin intermediul gastronomiei, traditiilor si stilului de viata ale acestora.


Astazi, ea este scriitoare premiata, oratoare si artist fotograf, reprezentata de National Geographic Creative. Scrie periodic pentru publicatii de top precum AFAR, BBC, The Guardian, Lonely Planet, Travel + Leisure si National Geographic Traveller. Pentru mai multe informatii despre activitatea ei, vizitati www.akinmade.com.


Lola a primit premii pentru fotografie si scriitura, inclusiv recunoasterea din partea Society of American Travel Writers and North American Travel Journalists Association, ca sa numim doar cateva.
In plus, Lola este editoare a Slow Travel Stockholm, o revista online dedicata explorarii in profunzime a capitalei Suediei (www.slowtravelstockholm.com).

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare