Cărți cu autor: Alexis Willett & Jennifer Barnett

Alexis Willett, arheolog de formatie, in prezent cercetator multidisciplinar (biochimie, genetica, statistica, nutritie), scrie articole si carti de popularizare a stiintei, dedicandu‑si timpul efortului de a aduce mai aproape de pacienti, doctori, factori de decizie si publicul larg, pe‑ntelesul tuturor, rezultatele cercetarilor inovatoare si limbajul specializat din domeniul medical.
Este fondatoarea si directoarea Punch Consulting, un centru de consultanta in strategii de comunicare in domeniul sanatatii, fiind adesea solicitata pentru consultanta de decidentii guvernamentali sau organizatiile neguvernamentale din Marea Britanie si din intreaga Europa. Este doctor in biomedicina al Universitatii Cambridge.


 


Jennifer Barnett este cercetator in domeniul neurostiintelor si psihologiei cognitive; e interesata de cauzele genetice si de mediu ale sanatatii ori bolilor mintale. A obtinut doctoratul la Universitatea Cambridge si este autoarea a mai bine de 50 de lucrari stiintifice pe teme variate, de la tratamentele inovatoare pentru schizofrenie la impactul economic al dementei.


 


In prezent isi desfasoara activitatea la granita dintre cercetarea academica si cea industriala, concepand noi tehnologii pentru descoperirea, diagnosticarea si tratarea bolilor psihice. Prima ei carte, Growing Up Happy, scrisa in colaborare cu Alexia Barrable, a aparut la editura britanica Robinson, in 2016 (trad. rom.: Alexia Barrable, Jenny Barnett, Cum sa cresti un copil fericit. Zece practici verificate, cuvant inainte de Alice Callahan, trad. de Veronica Sidon, Humanitas, Bucuresti, 2019).

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare