Cărți cu autor: Dr Adina Alberts

Dr. Adina Alberts este chirurg plastician si are o vasta experienta in medicina estetica. Este manager al Care Zone Medical, prima clinica de chirurgie estetica din Romania specializata si in tratamente anticelulitice.


 


A studiat aceasta patologie in perioada 2002–2006, initiind si dezvoltand terapii complexe. La experienta sa au contribuit si stagiile de specializare pe care le-a urmat in strainatate.


 


Dr. Adina Alberts a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila" in 1996. A lucrat timp de 10 ani sub indrumarea profesorului doctor Ioan Lascar, la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti.


 


Participa cu regularitate la diferite congrese si simpozioane interne si internationale. A lucrat si s-a format alaturi de mari profesori, printre care: prof. Bryant Toth din San Francisco, SUA, prof. Giovanni Botti din Italia, prof. Per Heden din Suedia.


 


Succesul de care se bucura tratamentele sale, precum si activitatea stiintifica sustinuta au impus-o pe dr. Adina Alberts ca o specialista renumita la nivel national si i-au adus includerea in Top Capital 100 Femei de Succes – in 2005 s-a situat pe locul 50, iar in 2006 pe locul 44.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare