Val si Cetatea Sufletelor

Ana Alfianu
Val si Cetatea Sufletelor

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Val are 10 ani si face parte din specia visatorilor. Ii place sa se joace, sa exploreze prin padurea din apropierea casei si sa citeasca povesti. Cu siguranta, nici nu i-a trecut prin cap s-ajunga el insusi personaj intr-o poveste. Insa, intr-o buna zi, cuprins de dorul bunicului sau, plecat fara putinta de intoarcere in Cetatea Sufletelor, Val se hotaraste sa caute acest loc straniu.

Mai multe detalii

31,43 lei

112

2017

humanitas.ro

978-973-50-5701-5

16 cm x 23 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

„Ce talent grozav are Ana Alfianu! Pe de o parte, spune o poveste initiatica, in genul celor ale lui Michael Ende sau Peter Beagle, cu baietei si testoase vorbitoare, cu pesti care se hranesc cu lacrimi, cu prelegeri policolore despre puterea cuvintelor, cum foarte rar s-au scris in literatura noastra. Pe de alta parte, isi ilustreaza singura povestea cu imagini de o frumusete care iti taie respiratia, exact acele imagini ideale cu care ne visam in copilarie povestile. Prin urmare, dragi cititoare & cititori, cartea pe care o aveti in mana nu e doar o carte — e chiar copilaria voastra ilustrata. Deschideti-o: o veti iubi de indata. Eu, cel putin, asa am patit.“ - Radu VANCU

 

Val are 10 ani si face parte din specia visatorilor. Ii place sa se joace, sa exploreze prin padurea din apropierea casei si sa citeasca povesti. Cu siguranta, nici nu i-a trecut prin cap s-ajunga el insusi personaj intr-o poveste. Insa, intr-o buna zi, cuprins de dorul bunicului sau, plecat fara putinta de intoarcere in Cetatea Sufletelor, Val se hotaraste sa caute acest loc straniu, netrecut pe nici o harta din lume.


Impreuna cu Malila, o broasca-testoasa zburatoare, baiatul porneste intr-o calatorie fantastica, presarata cu primejdii, probe de curaj, nenumarate intrebari si cu descoperiri pe care le faci doar atunci cand te apropii de sfarsitul copilariei.
Drumul ii poarta pe cei doi din regatul marii, unde domneste caracatita Elacaravolturna, care stie sa vindece suferintele cu povesti, intr-un oras ciudat, care-si schimba forma cu fiecare cuvant rostit de locuitorii sai, in tinutul balaurului poet O si, in cele din urma, in Palatul Lunii, unde stapanesc visele, pastratoarele tuturor tainelor omenesti. Ajuns aici, Val e uimit sa descopere ca sfarsitul drumului nu-i capatul calatoriei si ca pentru el adevarata aventura de-abia incepe.


Ana Alfianu s-a nascut in 1979 la Brasov si a urmat cursurile liceului de arta din localitate. A absolvit Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu, cu o licenta in arte plastice si decorative, specializarea conservare–restaurare, si a lucrat vreme de cativa ani ca restaurator si grafician la Muzeul Judetean din Targu Mures. Intre 2006 si 2007 a urmat cursuri de teatru, film si arta in Statele Unite. Val si Cetatea Sufletelor este prima poveste pe care a scris-o si ilustrat-o.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro