Remote. Biroul este optional

Jason Fried si David Heinemeier Hansson
Remote. Biroul este optional

Adauga la wishlistCa sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Milioane de angajati si mii de companii au descoperit deja placerile si beneficiile muncii la domiciliu. In companii de orice dimensiune sau domeniu, munca la domiciliu a inregistrat o crestere constanta an dupa an. Cu toate acestea, spre deosebire, de pilda, de utilizarea faxului, adoptarea acestui tip de munca nu a fost nici pe departe asa de universala si comuna cum ar fi crezut multa lume.

Mai multe detalii

47,20 lei

356

2014

www.publica.ro

978-606-8360-80-5

15 cm x 20 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 9,00 lei
Tara: 12,50 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Milioane de angajati si mii de companii au descoperit deja placerile si beneficiile muncii la domiciliu. In companii de orice dimensiune, reprezentand, practic, fiecare domeniu, munca la domiciliu a inregistrat o crestere constanta an dupa an. Cu toate acestea, spre deosebire, de pilda, de utilizarea faxului, adoptarea acestui tip de munca nu a fost nici pe departe asa de universala si comuna cum ar fi crezut multa lume.


Dispunem de tehnologia necesara. Niciodata n-a fost mai usor sa comunicam si sa colaboram cu oameni de oriunde, oricand. Insa factorul uman este cel care are in continuare o problema fundamentala: lipseste o actualizare a conceptiilor noastre.

 

Cartea aceasta isi propune sa-ti ofere tocmai aceasta viziune actuala. Iti vom pune in vedere nenumaratele beneficii ale muncii la domiciliu, inclusiv accesul la cei mai talentati angajati, eliberarea de naveta insuportabila si productivitatea marita in afara biroului consacrat.

 

Remote nu reprezinta doar un set de instrumente foarte utile... Este o carte bogata in sfaturi despre colaborare, inovatie si mintea umana. - LEO BABAUTA, autorul cartii Mai mult cu mai putin

 

Asa cum nu ne puteam imagina un telefon mobil mai mic decat un prajitor de paine in anii '70, unele companii sunt in continuare convinse ca nu pot sa obtina un randament foarte bun de la angajatii lor decat daca acestia vin la birou. Munca virtuala reprezinta viitorul, iar Jason si David se descurca foarte bine sa descrie bunele practici, atat pentru angajati, cat si pentru angajatori. - PAMELA SLIM, autoarea cartii Escape from Cubicle Nation: From Corporate Prisoner to Thriving Entrepreneur

 

Vei constata ca Remote iti ofera sfaturi substantiale de la niste oameni care au succes in campul virtual al muncii. Cartea este un manifest pentru renuntarea la deprinderile organizationale sufocante bazate pe un birou si un interval orar fixe, in favoarea practicilor optime de lucru pentru minunata noastra lume noua si globala.
Daca organizatia ta se bazeaza pe tine sa duci anumite lucruri la bun sfarsit, cartea asta reprezinta o lectura obligatorie. - DAVID ALLEN, autorul cartii Getting Things Done: The Art of Stress-Free Productivity


Jason Fried si David Heinemeier Hansson sunt fondatorii 37signals – o companie de software inovatoare care creeaza produse folosite de milioane de persoane din intreaga lume. Articole elogioase despre munca celor doi antreprenori au aparut in publicatii de renume precum Time, Newsweek si Wired. De asemenea, ei colaboreaza cu Signal vs. Noise, unul dintre cele mai apreciate bloguri de pe internet. De aceeasi autori la editura Publica a mai aparut Rework (2011).

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (96)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (56)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (25)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (85)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (30)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (33)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (46)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (35)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (38)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (27)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro