Dark Cockpit

Emil Dobrovolschi
Dark Cockpit

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Cum sa comunici, sa conduci si sa fii in control tot timpul. Ca un comandant de aeronava.

Mai multe detalii

52,38 lei

208

2019

www.publica.ro

978-606-722-372-9

14 cm x 20 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Cititorii au ocazia foarte rara si fascinanta de a intra in cabina de pilotaj, de a afla mai multe decat stiu de regula pasagerii si de a intelege mecanismele, termenii si procedurile care fac din industria aviatiei cea mai sigura si mai rapida modalitate de a ajunge dintr-un punct in altul de pe glob, precum si o referinta pentru multe alte industrii.

In orice moment, in aer sunt cel putin 25 000 de avioane comerciale. Acest trafic imens – in aer, in aeroporturi si in cabinele avioanelor – nu ar fi posibil fara un know-how extrem de bine pus la punct. Cartea Dark Cockpit este prima care intra in acest tezaur de know-how si il pune la dispozitia oricui doreste sa obtina performante ridicate in propriul domeniu de activitate, oricare ar fi acela.

 

In societate si in business exista o nevoie acuta de principii, reguli si recomandari testate, sanatoase si valoroase, cum sunt cele descrise in aceasta carte. Formatul este unul deopotriva foarte prietenos, practic si palpitant, cu exemple, noutati, checklisturi si teme de reflectie pentru cititori.

 

Emil Dobrovolschi este nu doar un comandant foarte experimentat – dovada fiind certificarile rare de instructor, examinator si pilot de incercare –, ci si un excelent comunicator si povestitor. Din vasta sa experienta de pilot, cartea extrage o serie de intamplari memorabile si pline de mesaje valoroase pentru cititori.

 

Octavian Pantis are experienta de a converti exemple, concepte si modele in sfaturi concrete si relevante pentru oameni de varste, domenii de activitate sau niveluri de senioritate diferite, experienta tradusa in cursurile pe care le sustine si in publicatiile anterioare, foarte apreciate de cititori.

 

O carte despre rigorile si disciplina meseriei de pilot, utila in primul rand celor care vor sa devina comandanti ai domeniului lor de activitate. Cartea este pasionanta, pentru ca deschide usa cockpitului si ii invita pe cititori intr-o aventura a descoperirii regulilor care stau la baza succesului in orice meserie. Dark Cockpit este usor de citit, dar te tine cu sufletul la gura, ca un zbor cu turbulente si peripetii dupa care ajungi la destinatie mai pregatit si mai constient de potentialul tau. — Comandant Mircea Bostina

 

Cand faci performanta, oamenii sunt langa tine. Cand repeti performanta, echipa are incredere in tine. Cand ii ajuti si pe ceilalti sa fie performanti, ti-ai implinit menirea. Simti ca zbori. Am fost intrebat deseori care este secretul succesului – atitudine, control, experienta, evaluare, comunicare, incredere, echipa. In aceasta carte veti afla si alte secrete, povestite de doi performeri in alt fel de echipamente. — Mihai Covaliu, Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

 

Nu stiu cine are un job mai dificil si mai solicitant: Emil, Tavi sau eu? Sincer, cred ca eu, dar in fine… Luandu-ma impreuna cu ei in cabina, in „situatiile de zbor” descrise in aceasta carte, Emil si Tavi mi-au amintit ca oamenii de fapt nu au joburi, ci responsabilitati importante. Un mesaj valoros transmis de autori este ca, daca te respecti atat pe tine, cat si pe cei pe care ii influentezi prin ceea ce faci si daca tratezi experientele trecutului ca pe niste ocazii de a invata, atunci vei ajunge la destinatia pe care ti-o doresti. — Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania

 

Emil Dobrovolschi este pilot la Tarom din 1994 si a urcat toate treptele ierarhiei profesionale: copilot pe avionul Antonov 24, comandant de aeronava si instructor pe avionul ATR 42/72, comandant si instructor-examinator Airbus 320 si Airbus 310, pilot de receptie si control si comandant al misiunilor speciale – deplasarile membrilor Guvernului si ale presedintelui Romaniei.

 

Are o vasta experienta manageriala, ocupand de-a lungul anilor diverse functii de conducere in compania Tarom, cea mai importanta fiind cea de Director Operatiuni Zbor.

 

Este si un speaker pasionat, fiind invitat frecvent la nenumarate evenimente, unde le vorbeste oamenilor tocmai despre profesionalism si motivatie.

 

Octavian Pantis este unul dintre cei mai apreciati autori romani de business. A scris Musai List (editura Publica, 2012), de departe cea mai vanduta carte din categoria ei, audiobook-urile Time Management, Practical Leadership, Change Management si Communication Skills si este coautor al cartii SHIFT, publicata in intreaga lume. Este unul dintre cei mai vechi antreprenori din piata de training si consultanta din Romania, activand din 1998.

Compania sa, Qualians, a fost declarata de patru ori Partner Country of the Year de retelele internationale din care face parte si de doua ori Compania de Training a Anului in Romania.

 

Ca trainer a castigat o serie de premii – „Trainer of the Year”, „Best Speaker” –, dar un loc aparte il pastreaza Premiul pentru Training primit la Gala CARIERE 10 Ani, pentru „standardul inalt si pasiunea aduse industriei de training”. Este membru al USA National Speakers Association.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro