Sinceritate radicala

Kim Scott
Sinceritate radicala

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Cum sa fii un sef dat naibii fara sa-ti pierzi umanitatea!

Mai multe detalii

46,67 lei

376

2017

www.publica.ro

978-606-722-274-6

13 cm x 20 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Kim Scott a fost director executiv la Google si, ulterior, la Apple, unde a lucrat alaturi de echipa sa la un curs despre cum sa fii un sef bun. In ultimii ani a devenit celebra datorita modului revolutionar in care abordeaza managementul eficient – sinceritatea radicala.

 

Scott porneste de la o idee simpla: ca sa fii un sef bun, trebuie sa iti pese cu adevarat si sa discuti deschis. Cand provoci pe cineva la o discutie fara sa-ti pese, esti intolerabil de agresiv; cand iti pasa de cineva, dar nu discuti deschis cu persoana respectiva, esti distrugator de empatic. Cand nu ai niciunul dintre aceste doua comportamente, dai dovada de o lipsa de sinceritate de-a dreptul manipulativa.


Acest cadru conceptual simplu te poate ajuta sa construiesti relatii mai bune la serviciu si sa iti duci la indeplinire cele trei responsabilitati-cheie pe care le ai ca lider: sa creezi o cultura a feedback-ului (a laudelor si a criticilor), sa construiesti o echipa unita si sa obtii un rezultat de care sa fiti toti mandri.

 

Sinceritate radicala reprezinta un ghid pentru cei dezorientati si epuizati de ideea de management si a fost scrisa atat pentru sefi, cat si pentru cei care au de-a face cu sefi. Are la baza experienta autoarei si este prezentata sub forma unor lectii clare si usor de aplicat de cititor. In plus, le arata managerilor cum sa aiba succes si sa-si pastreze in acelasi timp umanitatea, sa gaseasca semnificatie in munca lor si sa creeze un mediu in care oamenii sa-si indrageasca atat munca cat si colegii.

 

Kim Scott are reputatia de sef dat naibii si reprezinta una dintre vocile pe care directorii de companii le iau foarte in serios. In aceasta carte remarcabila se bazeaza pe experienta sa bogata, ca sa furnizeze sfaturi clare si sincere despre ceea ce inseamna cu adevarat sa-i conduci pe ceilalti: despre cum sa oferi (si sa primesti) feedback, despre cum sa iei decizii intelepte, despre cum sa continui sa progresezi. Daca postul tau presupune sa conduci oameni – indiferent daca este vorba despre unul sau despre 1000 – iti trebuie Sinceritate radicala. Acum.


Kim Scott a obtinut un MBA la Harvard Business School si o diploma universitara la Universitatea Princeton. A fost director executiv la Dropbox, Qualtrics, Twitter, Google, Appple si alte companii din Silicon Valley.
A facut parte din echipa de profesori ai Universitatii Apple si a dezvoltat cursul „Cum sa conduci la Apple”.
In trecut a fost consilier al Federal Communications Commission, a condus o clinica de pediatrie in Kosovo, a lansat o fabrica de taiat diamante in Moscova si a fost analist in cadrul Soviet Companies Fund. Kim si sotul ei Andy Scott au gemeni si locuiesc in San Francisco Bay Area.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro