Fata, deschide ochii!

Rachel Hollis
Fata, deschide ochii!

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Cu o sinceritate dezarmanta si cu mult umor, Rachel demonteaza falsitatea unor idei care o faceau candva sa se simta coplesita si lipsita de valoare, dezvaluind strategiile practice cu ajutorul carora a reusit sa mearga mai departe.

Mai multe detalii

33,33 lei

240

2019

www.lifestylepublishing.ro/

978-606-789-169-0

13 cm x 20 cm

simpla

Ultimele 4 exemplare

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Bestseller New York Times. Peste 2 milioane de exemplare vandute!

 

„Daca Rachel Hollis te indeamna sa te trezesti la realitate, nu mai sta pe ganduri! Ea este mentorul de care au nevoie toate femeile." – Anna Todd, autoarea seriei After, bestseller international

 

Ti-a trecut vreodata prin minte ca toti cei din jurul tau si-au rezolvat toate problemele si numai tu n-ai habar ce trebuie sa faci? Daca da, Rachel Hollis iti va spune ca e o minciuna!

 

Rachel Hollis si-a format o imensa comunitate online impartasind sfaturi pentru o viata mai buna si vorbind deschis despre propriile esecurile. In cartea sa Fata, deschide ochii!, Rachel expune cele douazeci de minciuni si conceptii gresite care ne impiedica adesea sa fim eficiente si sa ne bucuram de fiecare zi.

 

Cu o sinceritate dezarmanta si cu mult umor, Rachel demonteaza falsitatea unor idei care o faceau candva sa se simta coplesita si lipsita de valoare, dezvaluind strategiile practice cu ajutorul carora a reusit sa mearga mai departe. La fiecare pas, Rachel nu uita sa te incurajeze, sa te amuze si chiar sa te traga de urechi, pentru a te convinge sa te trezesti la realitate si sa devii o femeie implinita si increzatoare in propriile tale puteri.

 

Tradusa in 33 de limbi!


„Aceasta carte este despre o gramada de minciuni care fac rau si despre un adevar important. Adevarul? Tu si numai tu esti, pana la urma, responsabila pentru cine ai devenit si pentru cat esti de fericita. Asta e esenta." – Rachel Hollis

 

Rachel Hollis nu vrea ca aceasta carte sa-ti schimbe viata. Ci vrea ca, dupa ce o vei citi, sa te simti mai puternica si astfel sa fii in stare sa ti-o schimbi singura.

 

„Rachel este combinatia castigatoare dintre un life coach care te inspira si cea mai buna (si mai simpatica) prietena. Zguduitor de sincera si realista intr-un mod teribil de amuzant, Fata, deschide ochii! este un dar facut femeilor care vor sa infloreasca si sa aiba curajul de a trai in mod autentic." - Megan Tamte, fondatoare si CEO al organizatiei Evereve


„Leadeship-ul nu are suficiente femei care sa le spuna celorlalte femei: INDRAZNITI! De obicei, avem parte de mama ranitilor; rareori avem parte de femeia-soldat. Rachel ne spune ferm, dar cu afectiune, ca a venit momentul sa nu ne mai lasam purtate la intamplare pe valurile vietii si sa incepem sa traim cu adevarat. Fata, deschide ochii! este doza de energizant intr-o discutie directa care te va bulversa si te va face sa-ti urmezi visele de care te agati de atata vreme. O iubesc pe fata asta!" - Jen Hatmaker, autoarea cartilor bestesller New York Times For the Love si Of Mess and Moxie

 

RACHEL HOLLIS este autoare de bestselleruri, om de televiziune, speaker motivational, fondatoare si CEO la Chic Media, o celebra companie specializata in crearea de continut digital pentru femei.


Prezenta in celor mai buni 30 de antreprenori sub 30 de ani – clasamentul celor de la Inc. Magazine –, Rachel are o energie contagioasa, care le da forta femeilor, ajutandu-le sa preia controlul asupra propriilor vieti si sa-si urmeze pasiunile fara frica.


Rachel a lucrat cu branduri de top pentru a crea continuturi inovatoare pentru blogul Chic Media, un blog foarte apreciat de lifestyle feminin. Este autoarea faimoasei serii Girl - Party Girl, Sweet Girl si Smart Girl, precum si a unei carti de bucate, Upscale Downhome. Locuieste la Los Angeles, alaturi de sotul ei si de cei patru copii.


Afla mai multe despre ea pe TheChicSite.com.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro