Anatomia stretchingului

Arnold A. Lazarus si Clifford N. Lazarus
Anatomia stretchingului

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Aceasta editie noua a Anatomiei stretchingului este ca un set de radiografii ale intinderilor, dar de calitate mai buna. Nu doar ca vei vedea ilustratii color ale muschilor in actiune, dar vei observa cum o schimbare a pozitiei poate modifica dificultatea miscarilor si cum sunt solicitati muschii, ca si modul in care variatiile pot imbunatati siguranta si eficacitatea intinderilor. 

Mai multe detalii

46,67 lei

210

2018

www.lifestylepublishing.ro/

978-606-789-140-9

16 cm x 23 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Ghidul vostru ilustrat pentru cresterea flexibilitatii si a fortei musculare. Peste 250 000 exemplare vandute

 

Acum intr-o varianta extinsa, imbunatatita si actualizata, bestsellerul Anatomia stretchingului iti arata cum sa-ti cresti amplitudinea miscarii, sa-ti suplimentezi antrenamentul, sa-ti maximizezi mobilitatea si sa te refaci mai repede dupa accidentari. De asemenea, vei intelege mai bine felul in care fiecare intindere iti afecteaza corpul, vazand ce se intampla in interior.

 

Aceasta editie noua a Anatomiei stretchingului este ca un set de radiografii ale intinderilor, dar de calitate mai buna. Nu doar ca vei vedea ilustratii color ale muschilor in actiune, dar vei observa cum o schimbare a pozitiei poate modifica dificultatea miscarilor si cum sunt solicitati muschii, ca si modul in care variatiile pot imbunatati siguranta si eficacitatea intinderilor. Sunt detaliate procedurile si beneficiile exercitiilor, consideratiile privind siguranta, precum si variatiile corespunzatoare fiecarui nivel de antrenament.

 

Fiecare exercitiu descrie solicitarea primara si secundara a muschilor, cum si cand sa faci intinderile si care muschi sunt activati pentru sustinere. Programele de stretching ofera trei niveluri de dificultate, printre care si stretchingul usor, folosit in recuperarea fizica de dupa inflamatii si accidentari. Un capitol nou despre intinderile dinamice descrie cele mai eficiente exercitii pentru incalzirea atletilor, iar un alt capitol iti arata cum sa-ti alcatuiesti un plan personalizat pe baza nevoilor tale individuale, inclusiv un program de intinderi statice pasive, care s-a dovedit ca ajuta la scaderea glicemiei.


Fie ca vrei sa-ti cresti flexibilitatea, sa-ti imbunatatesti performantele atletice sau sa-ti reduci durerile si tensiunea musculara, Anatomia stretchingului este ghidul tau vizual pentru o tehnica corecta a intinderilor.

 

Dr. Arnold G. Nelson este profesor la Facultatea de Kinesiologie din cadrul Universitatii de Stat din Louisiana. Cercetator renumit in domeniul flexibilitatii, Nelson este considerat o autoritate in ceea ce priveste efectul intinderilor asupra performantei musculare. Este membru al Colegiului American de Medicina Sportiva si a primit titlul de doctor in fiziologie musculara la Universitatea din Texas, Austin.

 

Dr. Jouko Kokkonen este doctor in fiziologia sportului si profesor de stiinte sportive la Universitatea Bringham Young din Hawaii. De mai bine de doua decenii preda anatomie, kinesiologie, fiziologia sportului si conditionare atletica, si de peste trei decenii este antrenor de atletism. Cercetarile lui Kokkonen se axeaza pe efectele acute si cronice ale intinderilor.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro