Tatuatorul de la Auschwitz

Heather Morris
Tatuatorul de la Auschwitz

Adauga la wishlist



Ca sa adaugi un produs la wishlist trebuie sa fii logat.
Login


Tatuatorul de la Auschwitz se bazeaza pe povestea din spatele unuia dintre cele mai puternice simboluri ale Holocaustului: numerele verzi-albastrui tatuate pe bratele prizonierilor, femei si barbati deopotriva.

Mai multe detalii

33,33 lei

312

2019

humanitas.ro

978-606-779-483-0

13 cm x 20 cm

simpla

stoc epuizat

Bucuresti: 15,00 lei
Tara: 20,00 lei

Giftbooks utilizeaza serviciile de curierat DPD Romania


Notify me when available


Puteti beneficia de transport GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 195 de lei!

Descriere

Peste trei milioane de exemplare vandute • Carte tradusa in peste 45 de tari • Bestseller in SUA, Canada, Chile, Australia, Noua Zeelanda, Olanda, Belgia, Polonia etc. • Romanul cel mai bine vandut in Marea Britanie, Irlanda, Portugalia, Ungaria si Africa de Sud in 2018 • 27 de saptamani in top 10 Sunday Times Paperback Fiction • 27 de saptamani locul 1 in top 5 New York Times Trade Paperback Fiction • Bestseller Amazon, Saturday Times, The Irish Times, The Northern Eco • Apple Book of the Year 2018 • Specsavers Book of the Year 2018 • Wordery Book of the Year 2018 • Eason’s Book of the Year 2018 • In curs de adaptare TV.

 

Tatuatorul de la Auschwitz se bazeaza pe povestea din spatele unuia dintre cele mai puternice simboluri ale Holocaustului: numerele verzi-albastrui tatuate pe bratele prizonierilor, femei si barbati deopotriva. Cand lui Lale i se ofera ocazia de a fi Tätowierer la Auschwitz, tanarul evreu slovac intelege ca aceasta poate fi sansa lui sa supravietuiasca, desi trebuie sa-si intepe pana la sange semenii, act pe care il resimte ca pe o dureroasa profanare. De la masa la care lucreaza, nici nu i se permite sa ridice capul spre cei al caror destin il pecetluieste astfel. Dar intr-o zi reuseste sa surprinda privirea unei tinere al carei nume il afla in cele din urma: Gita.


Heather Morris s-a nascut la Te Awamutu, in Noua Zeelanda. Si-a inceput studiile universitare la Canterbury University, in 1986, iar dupa ce s-a mutat in Australia, la Melbourne, le-a finalizat la Monash University, in 1991. Din 1995 pana in 2017 a lucrat in cadrul Departamentului de asistenta sociala al Monash Medical Centre din Melbourne. In 1996 s-a inscris la un curs pentru scenaristi profesionisti la Australian College of Journalism. A urmat apoi mai multe workshopuri si seminare de scenaristica, atat in Australia, cat si in Statele Unite. In 2003 l-a cunoscut pe Lale Sokolov si prima forma a povestii lui s-a constituit intr-un scenariu cu care Heather Morris a castigat International Independent Film Awards in 2016. Impulsionata de succesul avut si de parerile celor care au citit scenariul in cadrul competitiei, l-a rescris ca roman. Aparut in ianuarie 2018, Tatuatorul de la Auschwitz (The Tattooist of Auschwitz) cu¬noaste un succes fulminant, fiind nominalizat in Marea Britanie la prestigiosul Specsavers National Book Award. Sincronicity Films a cumparat drepturile de ecranizare, iar lansarea serialului TV este proiectata pentru ianuarie 2020, spre a marca cea de-a 75-a aniversare a eliberarii lagarului de la Auschwitz.

Nici un comentariu momentan. Fii tu primul care comenteaza.

Parerea ta

CAPTCHA Image   Reload Image

*



Noutati (100)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Editii de colectie. Carti cu autograful autorului (95)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Parenting (63)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oameni de stiinta si Sarlatani (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Oamenii care au condus lumea (39)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Cum sa faci primul milion! (53)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Misterele creierului (41)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti pentru copii (87)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Carti cadou pentru adolescenti aventurosi (14+ ani) (26)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Viata la birou (40)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro

Good Life (45)

Vezi AICI toate cartile GiftBooks.ro