Cărți cu autor: Daniel Z. Lieberman & Michael E. Long

Daniel Z. Lieberman este doctor in medicina, profesor si vicepresedinte al Grupului de cercetare clinica al Departamentului de psihiatrie si stiinte comportamentale de la George Washington University.


 


A primit un premiu pentru cercetare de la Caron Foundation si a publicat peste 50 de rapoarte despre stiinta comportamentala. A oferit consiliere pe probleme de psihiatrie Departa-mentului de sanatate si servicii umane, Departamentului de comert si Oficiului pentru politici legate de consumul de droguri si alcool ale SUA. A discutat despre sanatatea mintala in cadrul unor interviuri acordate posturilor de televiziune CNN, C-SPAN si PBS.


 


Dr. Lieberman a studiat literatura clasica la St. John's College. A primit diploma de medic si si-a desavarsit pregatirea in domeniul psihiatriei la New York University.


 


Michael E. Long este licentiat in fizica, speaker, scenarist si dramaturg. Peste 20 dintre piesele sale de teatru au fost jucate pe scene din New York. A intrat in finala pentru marele premiu pentru scenografie de la Slamdance Film Festival. A scris discursuri pentru membri ai Congresului american, secretari de cabinete, guvernatori, diplomati, directori generali si candidati la presedintie. A urmat studii universitare la Murray State University si de masterat la Vanderbilt University.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare