Cărți cu autor: Reid Hoffman, Ben Casnocha, Chris Yeh

În 2003, în sufrageria sa din Mountain View, California, REID HOFFMAN a cofondat LinkedIn, cel mai mare serviciu de socializare profesională. În prezent, LinkedIn numără peste trei sute de milioane de membri din 200 de țări din lume. În 2009, Hoffman s-a alăturat Greylock Partners, un fond important de investiții din Silicon Valley. Printre investițiile sale se numără Airbnb, Facebook, Flickr și Zynga. A studiat la Stanford și a absolvit un masterat în filosofie la Oxford.

BEN CASNOCHA este antreprenor și, timp de doi ani, a fost șeful de cabinet al lui Reid Hoffman la LinkedIn și Greylock Partners. Este fondatorul Comcate, Inc.,
o companie de programe de e-guvernare. PoliticsOnline l-a numit unul dintre „cei mai influenți 25 de oameni din lumea internetului și a politicii”, iar Businessweek, „unul dintre tinerii antreprenori de top ai Americii”. Susține frecvent conferințe pe tema inovației sau a managementului talentelor și a luat cuvântul în fața a sute de companii și asociații din zeci de țări.

CHRIS YEH este vicepreședinte pe probleme de marketing pentru PBworks, cofondator și partener al Wasabi Ventures și a colaborat cu firme nou înființate din domeniul high-tech încă din 1995. Așa cum a scris în The Start-up of You, Yeh „ajută oamenii interesanți să facă lucruri interesante”. Scrie atât pe blogul personal, cât și ca invitat pe
site-uri ca TechCrunch, Mashable și VentureBeat. Are peste 2 000 de postări pe subiecte care variază de la psihologia antreprenoriatului, la cum să-ți găsești fericirea în Silicon Valley. Yeh are două diplome de la Stanford (Ingineria Designului de Produs și Scriere Creativă) și un masterat în administrarea afacerilor de la Harvard Business School.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare