Cărți cu autor: Noah J. Goldstein, Robert Cialdini, Steve J. Martin

Steve J. Martin este directorul companiei Influence at Work din Marea Britanie. Activitatea sa este prezentată în publicații precum New York Times, Los Angeles Times și Wired. Editorialele sale pe teme de afaceri, cu apariții regulate, din revistele care apar în Harvard Business Review și în revista companiei British Airways, sunt citite de peste 2,5 milioane de oameni în fiecare lună.

Noah J. Goldstein este profesor la UCLA Anderson School of Management.
A câștigat premii atât pentru cercetare, cât și pentru tehnicile sale pedagogice. Cartea sa anterioară, Yes!, 50 Scientifically Proven Ways to be Persuasive, scrisă împreună cu Martin și Cialdini, este bestseller New York Times, tradus în peste 25 de limbi. Goldstein a făcut parte și din consiliile științifice consultative a două companii din Fortune Global 500.

Robert B. Cialdini este profesor emerit de psihologie și marketing la Universitatea de Stat din Arizona. De asemenea, este și președintele companiei Influence at Work. Harvard Business Review l-a numit „cel mai bun cercetător din domeniul influenței“. Cartea sa, Influence: Science and Practice a fost prezentată de revista de Inc. ca fiind una dintre cele mai bune zece cărți de marketing din toate timpurile, fiind publicată în 28 de limbi. Este bestseller New York Times, vândut în peste două milioane de exemplare.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare