Cărți cu autor: Andreea Esca

Andreea Esca (n. 1972 la Bucuresti), absolventa a liceului Gheorghe Lazar din Capitala si licentiata in jurnalism, este gazda Stirilor ProTV de la ora 19.00, din anul 1995, si directorul editorial al revistei The ONE, din anul 2006.


 


Parcursul ei profesional incepe in ianuarie 1992, cand se angajeaza la SOTI (Societatea pentru o Televiziune Independenta), unde este reporter, realizator si prezentator de stiri. In 1994 castiga o bursa Soros si urmeaza la televiziunea CNN, in Atlanta, SUA, programul de pregatire profesionala CNN International Professional Program, devenind colaborator al televiziunii amintite.


 


Participa, de asemenea, la alte stagii profesionale internationale, precum cele gazduite de Centrul pentru Jurnalism Independent din Praga si de televiziunea ET 1 din Atena. In 1995 realizeaza un documentar tv finantat de USAID despre sistemul educational american. Din 2001 este ambasadorul Fundatiei Renasterea, care are ca scop prevenirea si combaterea cancerului mamar. Detinatoare a numeroase premii de recunoastere profesionala si sociala, Andreea Esca si-a publicat prima carte, Buna seara, Romania, buna seara, Bucuresti, in anul 2002.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare