Cărți cu autor: Stephen Denning

Stephen Denning este senior fellow la James MacGregor Burns Academy of Leadership, Universitatea Maryland.


 


S-a nascut in orasul australian Sydney, a studiat dreptul si psihologia la universitatea din acelasi oras si a lucrat ca avocat vreme de mai multi ani. Ulterior, si-a luat diploma postuniversitara in drept, la Universitatea Oxford.


 


In 1969, s-a alaturat echipei de la Banca Mondiala, unde a detinut diverse posturi de conducere, inclusiv pe cel de director al Departmentului Africa de Sud, din 1990 pana in 1994, si pe acela de director al Regiunii Africa, din 1994 pana in 1996. Din 1996 pana in 2000, in calitate de director pentru managementul cunostintelor, Denning a condus programul de impartasire a cunostintelor derulat de Banca Mondiala.


 


Incepand cu anul 2000, ofera consultanta diferitelor organizatii din Statele Unite, Europa, Asia si Australia, in domenii precum leadershipul, inovatia si naratiunea de afaceri. In noiembrie 2000, Teleos l-a inclus pe Denning printre cei mai admirati zece lideri din lume. In aprilie 2003, a fost inclus pe lista celor mai influenti doua sute de guru ai lumii afacerilor.


 


In noiembrie 2005, Innovation Network a desemnat cartea The Leader's Guide to Storytelling drept una dintre cele mai importante douasprezece carti despre inovatie, scrise in ultimii ani. Denning este si membru asociat al Royal Society of Arts.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare