Cărți cu autor: Sega

Octavian Segarceanu pe numele lui adevarat – s-a nascut in 1971, la Brasov. Desi scrisul il atrage din copilarie, ajunge sa publice abia dupa 1990 mici crochiuri in Gazeta de Transilvania.


 


Dupa absolvirea Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii din Bucuresti, se angajeaza copywriter in publicitate, unde ramane vreme de sapte ani, pentru ca apoi sa se reorienteze spre regia de reclame. Cinci ani mai tarziu, dandu-si seama ca ii scapa tocmai regia propriei vieti, pleaca pe Muntele Athos in cautarea a ceea ce nu gaseste in el insusi.


 


Fiindca o sumedenie de intrebari ii raman in continuare fara raspuns, pe 11 iunie 2008, Sega porneste spre India sa-si afle propriul adevar. Vreme de un an, care ar putea fi considerat initiatic, pasii il poarta de la ashramul lui Osho din Pune pana in locul nasterii lui Buddha, in Nepal, din nordul tibetan al Indiei si pana in sudul ei dogoritor.


 


Prima carte a lui Sega, Namaste. Un roman de aventuri spirituale in India (Humanitas, 2012), surprinde prima parte a fascinantei si, deopotriva, terifiantei sale calatorii pe taramurile de la capatul pamantului. Namaste. Un roman de aventuri spirituale in Nepal reia firul povestii de acolo de unde a intrupt-o autorul in volumul anterior.

Citeste mai mult

Produsele 1-2 din 2 care corespund optiunilor de filtrare