Cărți cu autor: Speranta Farca

Speranta Farca s-a nascut pe 21 iunie 1972 in Bucuresti. A absolvit Facultatea de Psihologie, Pedagogie si Sociologie a Universitatii din Bucuresti in anul 1996. Are sapte ani de formare in psihanaliza si este doctor in stiintele educatiei. A fost, timp de douazeci de ani, cercetator la Institutul de Stiinte ale Educatiei, unde a realizat proiecte de psihanaliza si educatia copilului.


 


In prezent, este conferentiar la Departamentul pentru pregatirea personalului didactic din cadrul Universitatii Nationale de Arte, Bucuresti.


 


Este psihanalist si autor a mai multe articole si carti dedicate parintilor, printre care: Independenta copilului, e-book, iTunes, Cupertino, SUA, 2014; Venirea pe lume a copilului, e-book, iTunes, Cupertino, SUA, 2014; Copilul meu merge la Scoala! Ghidul parintilor, PDF, Institutul de Stiinte ale Educatiei, 2013; The Newborn and his Mother, e-book, iTunes, Cupertino, USA, 2012; Gradinita mea favorita! Ghid pentru parinti si educatoare, e-book, iTunes, Cupertino, SUA, 2012; Cum intampinam copilul ca parinti, bunici, medici si educatori, Editura Trei, Bucuresti, 2010; Ce traieste copilul si ce simte mama lui, Editura Trei, Bucuresti, 2009; Psihanaliza si cele patru varste ale eului. Cum devenim parinti, Editura Trei, Bucuresti, 2003.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare