Cărți cu autor: Carmen Domingo

Scriitoare si jurnalista, CARMEN DOMINGO s-a nascut in 1970 la Barcelona. Licentiata a Facultatii de Filologie Hispanica din cadrul Universitatii din Barcelona, a predat la inceputul carierei limba spaniola la Universitatea Ain Chock din Casablanca, inainte de a se dedica aproape exclusiv scrisului.
A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe publicatii spaniole, precum El Viajero, El País, La Marea, Público sau Marie Claire, precum si cu Radio Nacional de España si Cadena Ser. Eseurile si romanele sale trateaza cu precadere importanta rolului femeii in Spania secolului XX.
Printre cartile sale care s-au bucurat de o primire favorabila se numara: Nosotras también hicimos la guerra (2006), Mi querida hija Hildegart (2008), Conversaciones de alcoba (2009), La fuga (2009) si De Fukushima a Corfú. Una fábula japonesa (2014). Gala-Dalí (2016; Humanitas Fiction, 2017), primul roman de pana acum despre Gala si Dalí, pentru care autoarea s-a docu-mentat timp de patru ani, a devenit bestseller in Spania, ajungand in topul celor mai bine vandute carti. Carmen Domingo fost finalista la Premios Max 2017, la categoria cel mai bun autor, pentru scenariul proiectului teatral Només són dones / Sólo son mujeres, care a fost pus in scena cu mare succes atat la Barcelona, cat si la Madrid.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare