Cărți cu autor: Douglas Kennedy

Douglas Kennedy s-a nascut in Manhattan in 1955, dar a calatorit enorm, locuind mai multi ani in Australia, apoi in Irlanda. Dupa cateva piese radio pentru BBC si o piesa de teatru, a publicat o carte de memorii de calatorie dedicata experientelor sale in Egipt, intitulata Beyond the Pyramids.


 


A urmat o perioada jurnalistica in care a scris pentru publicatii importante: The Sunday Times, The Sunday Telegraph,The New Statesman, precum si pentru editiile britanice ale revistelor Esquire si GQ.


 


A debutat in proza de fictiune cu romanul Dead Heart, in 1994.Romanele sale – The Big Picture, The Job, Leaving the World, The Pursuit of Happiness, A Special Relationship, State of the Union, Temptation, Woman in the Fifth –, traduse in peste 22 de limbi, au inregistrat un succes urias de piata si s-au bucurat deopotriva de aprecierea masiva a criticii.


 


In 2006, lui Douglas Kennedy i s-a decernat distinctia de Cavaler al Ordinului Artelor si Literelor, iar in 2009 a primit Grand Prix du Figaro, acordat de cotidianul Le Figaro.

Citeste mai mult

Produsele 1-4 din 4 care corespund optiunilor de filtrare