Cărți cu autor: C.M. Christensen, T. Hall, K. Dillon, D.S. Duncan

Clayton M. Christensen este profesor „Kim B. Clark” la Harvard Business School si a scris noua carti; a fost de cinci ori laureat al Premiului McKinsey pentru cel mai bun articol aparut in Harvard Business Review si cofondator a patru companii, printre care si Innosight, o firma specializata in consultanta pentru inovare. In 2011 si 2013, a fost desemnat cel mai influent intelectual din domeniul economic si cel al afacerilor, intr-un clasament bienal organizat de Thinkers50.


 


Taddy Hall este unul dintre asociatii principali ai organizatiei Cambridge Group si lider al proiectului Nielsen Breakthrough Innovation. Ajuta directorii de companii sa creeze noi produse de succes si sa-si imbunatateasca procesele de inovare. Colaboreaza cu directori de firme din tari cu piete emergente, in calitate de consultant al organizatiei nonprofit Endeavor.


 


Karen Dillon a fost redactor al publicatiei Harvard Business Review si coautor a bestsellerului Cum iti vei masura viata? [Editura Publica, 2013]. A absolvit Universitatea Cornell si Școala Superioara de Jurnalism a Universitatii Northwestern.


 


David S. Duncan este asociat principal la Innosight. Este membru in elita intelectuala a activitatii de consultanta si ofera sfaturi directorilor de companii pe probleme de strategie a inovarii si a dezvoltarii, ajutandu-i sa gestioneze judicios schimbarea disruptiva, sa genereze o crestere sustenabila si sa-si transforme organizatiile in entitati prospere pe termen lung.

Citeste mai mult

Produsele 1-1 din 1 care corespund optiunilor de filtrare